Ziekmelden

Voor dit voorval had ik nog steeds het idee dat ik weer snel uit het ziekenhuis ontslagen zou worden, een idee dat werd gevoed door de artsen. Voor CMD kon ik ondertussen voldoende afwerken vanuit het ziekenhuis. Het belangrijkste was het nakijkwerk van de herkansingen van het vak Prototyping for Interaction. Daarnaast stonden er een aantal dingen op mij ToDo-lijstje die ook wat later de status Done konden krijgen. 

Na dit voorval besloot ik me toch maar ziek te melden. De jaarlijkse Mavo reünie die na twee datumprikkers op vrijdag 29 juni stond gepland heb ik afgezegd. Ik baal ervan dat ik ook niet bij de diploma uitreiking van onze nieuwe alumni op 3 juli kan zijn. Omdat ik nu 4 jaar bij CMD werk is  dit de eerste lichting studenten die ik vanaf jaar 1 heb meegemaakt. Met de module Creatieve Technieken in jaar 1 bijvoorbeeld. Ik sprak laatst nog met René over het gevoel dat je na vier jaar land bij een vierjarige opleiding. Je hebt bijgedragen aan het hele proces van een lichting. Karlijn stuurde me de foto’s van de diploma-uitreiking voor onze Social Media (zie fotoalbum op onze Facebookpagina Avans CMD ’s-Hertogenbosch).

Ik kreeg veel bezoek en dat zorgde voor  afleiding. Mijn vriendin en mijn moeder waren er elke dag. Daarnaast kreeg ik veel bezoek, van Ivo, Gerry, Hanny, Gertjan, tante Diny, Marielle, Jasper, Jean, Gabri, Petra, Marja, Silvia, Tonny, Goca, Roelie, Kitty, Camiela, Adriana, Fransje, Sanderijn en Michiel. Bij mijn kamergenote Rieky kwam Thieu op bezoek, haar neef en onze collega bij de DIF. Naast de afleiding ontstond er ook een stilleven in mijn kamer 🙂

Uitgelichte afbeelding: uitzicht vanaf bed, kamer 33

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *