Puncties en CT-scan

Het resultaat van de pleurapunctie werd vrij achteloos medegedeeld door de zaalarts op maandag 2 juli. Voor 95% was nu kanker uitgesloten. Vreemd, ik zat die dag te wachten op dit belangrijke nieuws, maar voor haar het leek bijzaak. Misschien zijn hier nog wat competenties waaraan gewerkt moet worden. Ik heb besloten om op een later moment een feedback te geven op haar handelen. Ik ben in ieder geval blij met de uitslag. Totdat Daisy, een van de verpleegsters, vertelde dat het niet per sé in het vocht hoeft te zitten. Ben ik blij met een dode mus? Er zijn geen afwijkingen gevonden. Het onderzoek wordt vervolgt met een CT scan en een weefsel punctie. De CT scan met contrastvloeistof staat op dinsdag gepland maar for reasons unknown is deze afgezegd en opnieuw aangevraagd voor donderdag 5 juli. De punctie op het weefsel, via een echo en pistool met weerhaakjes was voor de dag erna. Ik krijg een kamer voor mezelf. Kamer 38 is  aan de andere kant, met uitzicht op Vlijmen en het Willem Alexander.

Het eerste AI&I personeelsuitje dat ik over moet slaan is ook aanstaande. Voor de dieetwensen heb ik een eigen vakje heb om aan te kruisen.

Uitgelichte afbeelding: C6 Noord, kamer 38

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *