Ontslag

De daaropvolgende zondag ben ik naar de kerkdienst in het JBZ gegaan, voor het eerst voor mezelf. Daarna nog even nagepraat met mede-bezoeker Winston en een vrijwilliger. In de middag met mijn vriendin en mijn moeder buiten gezeten en vegan pizza’s besteld. Ik was even helemaal klaar met het JBZ, de vele wisselingen van aanspreekpunten en het lange wachten op (tegenstrijdige) informatie in het bijzonder. Dat geld overigens niet voor de verpleging waarvoor alle lof. Ik werd in korte tijd klaargestoomd voor vertrek: de drain ging eruit en het infuus met de antibiotica en de verdovende middelen. Op de foto blijkt dat het vocht niet is toegenomen of afgenomen en ik mag naar huis op de dag dat we naar Manchester zouden vertrekken. Thuis staat het vol met bloemen waarop ik me afvraag wie er begraven is. Wel bedankt 🙂

Op dinsdag 17 juli breng ik een bezoek aan de huisarts om een holistisch traject op gang te zetten met een fysiotherapeute, een diëtiste en een psycholoog om me klaar te stomen voor de (eventuele) behandeling die komen gaat na 1 augustus. Ook heb ik een second opinion aangevraagd bij het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

 

Uitgelichte afbeelding: Kaart voor de verpleging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *